Hotel Continental

Hotel Continental i Oslo er et av Norges mest legendariske femstjerners hotell – og et kvalitetsbegrep i reiselivet. Kravet til kvalitet berører også hotellets tepper og tekstiler. Chem-dry sin rene og allergifrie renseprosess er en selvfølge når hotellet velger sin samarbeidspartner, noe hotellet også understreker:

– Vi har hatt ett tett og godt samarbeid med Chem-dry i mange år. De er raske, effektive og klarere å fjærne de mest utfordrende flekker. Vi kan alltid rådføre oss med Chem-dry teamet, og vite at mine tepper og tekstiler er i gode hender. – Kaia Gregory, husøkonom, Hotel Continental

Flere referanser

Thon Hotels har inngått renseavtale med Chem-dry. Thon Hotel Parken og Hotel Norge i Kristiansand: 16 000 kvm

Kripos, Oslo. 8000 kvm

Securitas, Oslo. 3000 kvm

Yara International, Oslo. 5300 kvm

Asker Tek, Ferd eiendom. 13 000 kvm

Vinmonopolet HQ, Oslo. 1900 kvm

Visma HQ, Oslo. 14 500 kvm

Spaces, Oslo. 1700 kvm

Odeon Kino, Oslo. 6500 kvm

Colosseum Kino, Oslo. 1400 kvm

Ringen Kino, Oslo. 300 kvm

Symra Kino, Oslo. 275 kvm

Anbefalinger

Ege Carpets produserer tepper av svært høy kvalitet. Løpende vedlikehold og rens er nødvendig for å sikre at teppet bevarer kvalitet og utseende, samt at teppet varer lengre. Ege Carpets anbefaler at man benytter Chem-dry som rensemetode for å oppretholde teppets originale kvaliteter. En grunn er at Chem-dry er ‘tørrere’ rensemetode som gjør at teppet unngår utvikle muggsopp som kan gi allergiske reaksjoner. Ege Carpets anbefaler å rense teppene regelmessig, og spesielt i områder med stor trafikk. 

Teppefliser fra Interface er kjent for god kvalitet, høy slitestyrke og moderne utseende. Det er i eierens interesse å opprettholde funksjon og lang levetid – og dermed et sunt og godt inneklima. Vi anbefaler derfor at du lager en plan for renhold og vedlikehold. På den måten får du mye glede ut av dine Interface-teppefliser. Interface har valgt å samarbeide med Chem-Dry som autorisert servicepartner. Dette betyr at våre kunder kan få en profesjonell serviceløsning med Chem-Dry. Ta vare på gulvene dine med en tørrere, renere og sunnere rengjøring.

BOLON anbefaler at kundene benytter Chem-dry når materialet skal renses