Chem-dry sin rensemetode

Tradisjonelle rensemetoder involverer ofte bruken av mye vann som kan trenge gjennom teppet. Dette er svært uheldig og kan dessverre gi gode vekstforhold for sopp- og andre bakterier. Det vil føre til dårlig inneklima og i verste fall alvorlige allergiske reaksjoner.

Chem-Drys renseprosess er en kombinasjon av høy temperatur og aktive naturlige ingredienser, en PH-nøytral karbonsyreoppløsning (bobler som i kullsyrevann), som løfter skitten til overflaten og fjernes. Vi bruker kun 1/10 av mengden vann i forhold til tradisjonell rens. Ingen såper eller andre kjemikalier blir brukt, og behandlingen gir derfor ingen kjemikalierester som gjør at smuss eller flekker raskt kommer tilbake.

Rensing uten såpe eller kjemikalier. Se video (Engelsk)

Er det mulig å fjerne matolje og jord? Se video (Norsk)

Tepperens

Fordi rengjøringsmetoden bruker ca. 90% mindre vann enn med tradisjonell teppe, vil teppene oftest være tørre etter ca. 2 timer.

Små mengder vann betyr at fuktigheten ikke trenger gjennom gummiunderlaget på teppet slik at det ikke mister sitt feste på undelaget.

Alle våre rengjøringsmidler er selvsagt sertifisert med EU Ecolabel. Se også sertifisering.

Ved rengjøring med ChemDry-metoden er det ikke nødvendig å fjerne tunge møbler, hyller, skrivebord og andre gjenstander. Bare løse gjenstander som stoler, underlag, løse ledninger og planter må fjernes fra teppet.

Chem-dry er autorisert servicepartner for Interface© teppefliser og Ege tepper.

Rens av møbeltekstiler

Chem-Dry renser forsiktig og effektivt alle typer møbler på stedet. Man unngår transportskader og møblene kan stå på plassen sin.

Renseprosessen inkluderer flekkfjerning, forbehandling og dypderensing. Alle renseelementene er allergisikre og etterlater ikke noen form for duft. Alle deler er merket med EU Ecolabel.

Vi benytter samme renseteknologi som for som i tepper. Det er ingen risiko for krympeskader, fordi ikke tekstilene ikke fjernes under rengjøring. Ved rens av møblene ettermiddag/kveld, kan de brukes igjen neste morgen.