ChemDry tepperens blir anbefalt av Interface

Interface logo

Rensesystemet

Rensesystemet fra Chem-Dry består af flekkjerning, rensning med kulsyre og impregnering.

Chem-Dry rengjøringssystemet består av flekkfjerning, karbondioksidrensing og impregnering.

Tradisjonelle rensemetoder involverer ofte bruken av svært store mengder vann som lekker gjennom teppet. Hele veien på baksiden av teppet. Dette kan i løpet av få timer gi gode vekstforhold for sopp- og andre bakterier som er kjent for å forårsake hodepine, dårlig inneklima og i verste fall alvorlige allergiske reaksjoner.

I Chem-Dry`s rengjøringsprosess med en kombinasjon av høye temperaturer og aktive naturlige ingredienser bruker vi kun 1/10 av mengden vann som brukes til rengjøring med tradisjonelle rengjøringsmetoder.

Chem-Dry bruker en PH-nøytral karbonsyreoppløsning (bobler som i farris), som løfter overflaten skitten og fjerner den deretter. Ingen såper eller kjemikalier blir brukt, og behandlingen gir derfor ingen rester som gjør at smuss eller flekker raskt kommer tilbake.
Våre spesielle mopingløsninger fjerner samtidig flekker fra utsiden og innover, slik at de ikke bare klemmer flekken inn i bunnen av teppet.

Impregnering
Chem-Dry-impregnering er varmforseglet (på 65-70 grader), noe som innebærer at impregneringen kommer helt rundt fiberen, og gir dermed optimal beskyttelse.
Tepper / møbler vil derfor bli renere lenger, være enklere å vedlikeholde etterpå – samtidig som slitestyrken økes.